Pakketvervoer Enschede

Goedkoop je pakket of postpakket verzenden of versturen vanuit Enschede.

 

Uiteraard wenst u voor het verzenden of versturen van uw pakketten of postpakketten vanuit Enschede een uiterst betrouwbare partner. U geeft uw product niet zomaar uit handen. Zorgvuldigheid, snelheid en service zijn van het grootste belang bij het kiezen van een partner die er voor zorgt dat uw pakket snel en vakkundig bij uw klant terecht komt. Tegelijkertijd probeert u de verzend kosten voor uzelf en uw klant te reduceren en ook hierin voorsprong te nemen op uw concurrenten. Als klant van Dsecargo hoeft u niet te kiezen: verzenden tegen zeer voordelige tarieven, middels het uitgebreide, betrouwbare netwerk van DseCargo mét hoogstaande service en veel gemak.

 

 

Met onze uitgebreide automatiseringssysteem kunt u gemakkelijk uw paketten aanmelden, geautomatiseerd of door middels van een import export bestand. Deze worden dan gelijk zichtbaar in ons systeem en de chauffeur word dan op de hoogte gesteld hoeveel paketten er bij u afgehaald moeten worden. Via onze handige website kunt u gelijk zien hoeveel paketten er zijn aangemeld en met een druk op de knop kumt u per pakket de track and trace volgen. Makkelijker kan het haast niet. Onze chauffeurs halen ook af in Oldenzaal, Borne, Hengelo, en Almelo en omstreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARTNER WORDEN?

PARTNER WORDEN?

Op basis van franchise ondernemer kunt u gebruik maken van alle faciliteiten welke DSE biedt. Dat is zowel de inkoop kanalen als ook de distributie kanalen welke DSE heeft.