Luchtvracht versturen Enschede, Hengelo, Almelo

Luchtvracht

Luchtvracht

Luchtvracht versturen

DseCargo kan uw luchtvracht vanaf bijna iedere gewenste locatie wereldwijd versturen.

Desgewenst kunnen wij  uw vracht van huis naar huis’versturen. Wij zorgen dat de zending bij u thuis wordt opgehaald en het op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen dat de ontvanger de zending op het vliegveld komt ophalen. Alles is in principe bespreekbaar.

Wij kunnen ook de benodigde documenten voor u aanmaken zodat u volledig ontzorgd bent en wij zullen alle taken uit handen nemen om er voor te zorgen dat de goederen snel op de plaats van bestemming komen.

 

Voorwaarden.

Niet alles mag per vliegtuig vervoerd worden. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om gevaarlijke stoffen te vervoeren zonder de juiste papieren erbij te hebben. Veel landen hanteren ook strenge regels als het gaat om de invoer van natuurlijke producten zoals fruit of kruiden. Wij kunnen u advies geven wat wel en wat niet mag .

Op basis van de afmetingen van het pakket (lengte x breedte x hoogte), het gewicht van uw zending, ophaal locatie en de plaats van bestemming kunnen wij vrijblijvend een  offerte voor u opmaken.