Partner worden van DSE ?

 

 

Op basis van franchise ondernemer kunt u gebruik maken van alle faciliteiten welke DSE biedt. Dat is zowel de inkoop kanalen als ook de distributie kanalen welke DSE heeft.

De franchise ondernemer koopt zich éénmalig in bij DSE en betaalt een jaarlijkse fee aan de DSE Organisatie. De DSE organisatie bakend voor u in uw eigen woon en toekomstige werkplaats het gebied af zodat daar geen andere DSE ondernemingen zich kunnen vestigen.

De franchise ondernemer gebruikt de huisstijl van DSE, het volledig geautomatiseerde webportaal met het barcodelabel programma. Het hoofdkantoor van DSE voert voor u de facturatie uit, afhandeling met de belastingdienst etc etc. Hierdoor hoeft u als franchisenemer zich alleen te richten op de acquisitie en op een gedeelte van de fysieke distributie.

DSE informeert u welke van uw klanten hea verzendklaar hebben staan. Natuurlijk spreekt het voor zich dat u wel een actieve houding dient aan te nemen naar uw klanten dat de facturen ook voldaan worden en tijdig!

Is uw belangstelling gewekt? Neem gerust vrijblijvend contact op met DSE, telefoon 0546-578563 of per mail info@dsecargo.eu