Pakket vervoer Webwinkel of webshop

Pakketten versturen in Enschede, Hengelo of Almelo

 

 

 

Pakket goedkoop verzenden met het netwerk van DseCargo.nl

Uiteraard wenst u voor het verzenden van uw pakketten een uiterst betrouwbare partner. U geeft uw product niet zomaar uit handen. Zorgvuldigheid, snelheid en service zijn van het grootste belang bij het kiezen van een partner die er voor zorgt dat uw pakket snel en vakkundig bij uw klant terecht komt. Tegelijkertijd probeert u de verzendkosten voor uzelf en uw klant te reduceren en ook hierin voorsprong te nemen op uw concurrenten. Als klant van Dsecargo hoeft u niet te kiezen: verzenden tegen zeer voordelige tarieven, middels het uitgebreide, betrouwbare netwerk van DseCargo mét hoogstaande service en veel gemak.

 

Betrouwbaar en bekend

Met onze uitgebreide automatiseringssysteem kunt u gemakkelijk uw paketten aanmelden, geautomatiseerd of door middels van een import export bestand. Deze worden dan gelijk zichtbaar in ons systeem en de chauffeur word dan op de hoogte gesteld hoeveel paketten er bij u afgehaald moeten worden. Via onze handige website kunt u gelijk zien hoeveel paketten er zijn aangemeld en met een druk op de knop kumt u per pakket de track and trace volgen. Makkelijker kan het haast niet. Onze chauffeurs halen af in Oldenzaal, Enschede, Hengelo, en Almelo en omstreken.

 

Service

Helaas gaat er, heel zelden, wel eens iets mis. Het kan voor komen dat een pakketje niet bij de geadresseerde kan worden bezorgd. In dit geval komt het pakket bij DseCargo retour en wij kunnen dan gelijk zien waarom het niet geleverd is. Ook met alle andere vragen of problemen van u of uw klant kunt u bij ons terecht. Wij zoeken de oorzaken voor u uit, handelen het contact af  en bedenken samen een geschikte oplossing zodat u zich volledig op de tevredenheid van uw klant kunt richten.

 

Kortom wenst u meer informatie dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer +31(0) 546 57 85 63

 

Hieronder een voorbeeld van onze handige invoersysteem.

 

Met mendrix beter overzicht orders.