Goedkoop je pakket of pallet verzenden via Dsecargo.

Distributie Service Europe Cargo, in het vervolg afgekort als DSE CARGO is voort gekomen uit het in 1997 opgerichte  DSE-Almelo, zie www.dse-almelo.nl . DSE CARGO is vanaf 2014 de overkoepelende organisatie van Distributie Service Europe waaronder alle vestigingen van DSE opereren.  Ondanks dat het familie bedrijf  DSE sinds 1997 actief is op het gebied van weg,zee en luchtvracht en als expediteur een goede en betrouwbare partner is gebleken voor meerdere MKB bedrijven maar ook Multi National bedrijven is  er binnen DSE de behoefte om onze expertise duidelijker te kunnen uitdragen.

Vervoer pakketten met mercedes bus.  

Doordat DSE haar service niveau ook elders in Nederland wil kunnen aanbieden zonder daarbij afhankelijk te zijn van haar partners is er strategisch gekozen om DSE open te stellen voor franchise nemers. Waarbij dan net zoals bij DSE-Almelo de plaatsnaam achter DSE aangeeft waar die vestiging gevestigd is.

Om in één keer duidelijk te maken in de bedrijfsnaam wat DSE doet is er voor gekozen de naam een  extra nuance te geven als  DSE CARGO.

Werkwijze DSE CARGO,

DSE CARGO is gespecialiseerd in de kleinere groupage zendingen. Hierbij kunt u denken aan pakketdiensten tot 30 kilogram en alles wat zwaarder is tot en met een zending volume van ongeveer 6 palletplaatsen. Oók  full load zendingen weet DSE zijn weg mee maar dat is niet specifiek de core business van DSE. De opdrachtgever spreekt met zijn of haar DSE vestiging af omtrent de wensen van transport en de vaststelling van het tarief.

DSE heeft in haar jaren van bestaan voldoende ervaring opgedaan om alles te vervoeren van A naar B. Echter bij specifieke transport opdrachten zoals levende dieren en gekoelde of diepvries goederen zal DSE de opdrachtgever bijvoorkeur door verwijzen naar de specialisten op dat gebied. Voor de meeste land bestemmingen binnen Europa kan DSE vrijwel direct een tariefvoorstel afgeven en de vervoer condities betreffende normale groupage zendingen.

Voor alle luchtvracht en zeevracht bestemmingen geldt dat wij eerst met de opdrachtgever contact opnemen en alle voor ons benodigde relevante gegevens opvragen. Zodra wij die gegevens hebben gaat onze deskundige medewerkende  van  DSE aan de slag om met een passende aanbieding te komen. Afhankelijk van de bestemming en het daarmee hangende tijdverschil tussen Nederland en de leverplaats kan er niet per direct een tarief voorstel afgegeven worden.

DSE CARGO en haar vestigingen beschikken over een eigen wagenpark waardoor afhalingen veelal dezelfde dag nog verladen kunnen worden. Het spreekt voor zich dat laad verzoeken welke te laat in ons systeem gezet worden niet meer op dezelfde dag afgehandeld kunnen worden. Wij hanteren een sluit termijn vanaf 14:00 uur.

Heeft samenwerking met DSE CARGO voordelen?,

Ja. Doordat DSE CARGO in haar bestaan betrouwbare partners heeft gezocht en gevonden krijgen die partners veel vracht aangeboden door DSE CARGO. Doordat DSE CARGO weet welke vervoerder het meest geschikt is voor uw zending en dagelijks vertrek heeft naar alle bestemmingen binnen en buiten Europa en dat DSE CARGO de benodigde documenten er in eigenbeheer bijmaakt zijn de eerst voorkomende fouten al geëlimineerd door  DSE CARGO. Tel daar bij op dat door het in het groot inkopen door DSE CARGO en de daardoor verkregen korting u via DSE CARGO normaliter niet duurder uit bent dan dat u zelf gaat zoeken naar een transport oplossing. Kortom u richt zich op uw core business en wij doen de onze; Transport regelen.

Doordat DSE CARGO van haar partners direct een melding krijgt als er een probleem is met een vrachtzending hebben wij de mogelijkheid al bij te sturen tijdens het levering proces waardoor er een minimale vertraging optreedt in de uitlevering. Hierbij is ons motto voorkomen is beter dan achteraf herstellen.

 

Is DSE CARGO een prijsvechter?

Ook in transport geld dat kwaliteit geld kost. DSE CARGO is daarom geen prijsvechter. DSE CARGO heeft wel contacten met prijsvechters in de transport, echter deze kunnen niet voldoen aan de hoge kwaliteit eisen welke DSE CARGO stelt aan haar partners. DSE CARGO doet alleen in hoge uitzondering en op verzoek van de opdrachtgever zaken met prijsvechters. DSE CARGO zal daarbij echter tevoren aangeven wat het verschil is tov door ons geselecteerde partners.

Nogmaals, doordat DSE CARGO al in het groot vrachtruimte reserveert bij haar partners is het verschil in vrachtkosten minder groot dan u op voorhand zou verwachten. Laat u verrassen en stel ons op proef.

 

Bereikbaarheid van DSE CARGO,

DSE CARGO is gedurende de normale kantoortijden altijd telefonisch bereikbaar. Buiten die tijden staat de telefoon altijd door geschakeld naar een onzer medewerker. Dat wil niet zeggen dat die medewerker u buiten die tijden ook daadwerkelijk kan helpen, maar in tegenstelling tot overige vergelijkbare organisaties krijgt u bij ons wel iemand aan de andere kant van de telefoonlijn te spreken.Telefoon 0031 (0) 546.578563

 

Helpdesk van DSE CARGO,

De DSE CARGO organisatie is bewust kleinschalig. Hierdoor heeft u binnen de organisatie altijd dezelfde contactpersoon waardoor u niet verzand bij een call center welke verder geen binding heeft met uw bedrijf of uw zending. De medewerker heeft tijdens kantoortijden de tools voorhanden om u snel antwoord te kunnen geven op uw vraag. Oók heeft DSE CARGO eigen software ontwikkeld waardoor middels koppelingen met bestaande track and tracé systemen zendingen direct volgbaar zijn.

 

Aansprakelijkheid DSE CARGO,

DSE CARGO vervoert zelf niet en is daarom bij transport schade zelf niet aansprakelijk, zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden op deze site. DSE CARGO biedt echter de zendingen alleen aan bij haar partners welke voldoen aan de verzekering voorwaarden AVC en/of CMR condities en controleert dat ook. Alle zendingen zijn dus verzekerd. Dat wil echter niet zeggen dat een zending volledig verzekerd is, een aanvullende transport verzekering is daarom altijd wel aan te bevelen zeker als de waarde van de zending de vergoeding van AVC en/of CMR overstijgt. Onze medewerker kan u hierover uitvoerig en vrijblijvend adviseren.

De definitie van transportschade is iedere vorm van schade aan het product. Schade welke voort komt uit het niet of te laat leveren valt nooit te verzekeren omdat dit gevolg schade is. Deze is dan ook altijd uitgesloten. Indien uw zending tijd kritisch is adviseren wij gebruik te maken van ons netwerk Nationale of Internationale koeriers waarbij uw zending rechtsreeks van a naar b gaat.